Automatul de Fresh de Portocale

Aparatele sunt unice pe piata, datorita unui proces unic de stoarcere a fructelor si a unei structuri solide de otel. O fereasta larga face posibila vederea portocalelor si a storcatorului in functiune, un adevarat spectacol pentru consumatori.

Automatul de Fresh de Portocale executa operatii automate de sanitarizare si igienizare si este omologat de toate organismele europene abilitate. Acest aparat de ultima generatie are capabilitatea de a filtra sucul de portocale fara sa aiba contact direct cu coaja lor (care contine de obicei substante antimucegai si uleiuri chimice pentru stralucire/culoare). Sucul fresh de portocale este filtrat de impuritati si este servit intr-un pahar de carton reciclabil si biodegradabil.

Automatul de Fresh de Portocale este monitorizat de la distanta si semnaleaza, in timp real, aparitia oricarei erori. Sistemul rapid si automat de auto-curatare ofera garantia calitatii superioare.

Dimensiunea automatului de Fresh de Portocale este: 96 x 190 x 87 cm, consuma 100 W in stand-by si maxim 800 W cand produce si livreaza sucul de portocale (perioada de stoarcere efectiva si umplere a unui pahar de suc este de circa 12 secunde).