Echipamente Profesionale de Mutat Obiecte Grele

(… pe scari sau in locuri greu accesibile)

Nici o mutare nu mai este grea cu echipamentele profesionale din gama PowerMate.  Achizitioneaza-ti si tu un PowerMate si creste productivitatea afacerii tale.

(Vizualizeaza lista de echipamente disponibile)

 

Seria L – Utilaje pentru incarcaturi moderate

L-1

Fabricat la standarde ridicate, cu aluminiu extrudat și fără suduri ca să se evite defectarea.  Este un utilaj ideal pentru mutat de incarcaturi de pana la 400 kg: imprimante, birouri, dulapuri, boilere, butelii de gaz, si orice altceva ce in mod normal ar necesita doi oameni sa mute.  Patru utilaje intr-unul singur: utilaj electric de mutat pe scari, un lift alimentat electric, utilaj de incarcat pe docurile de acces si o liza bine balansata.

Ofera siguranta sporita in timpul mutarii si contribuie la imaginea ta de profesionist!

LE-1

Modelul LE-1 este un utilaj unic în gama PowerMate, un ajutor de nadejde pentru mutatul incarcaturilor pe scari. LE-1 are două șuruburi de acționare în loc de unul care oferă avantaje distincte pentru anumite aplicații, deoarece placa de sustinere se poate deplasa în sus și în jos de-a lungul cadrului. Această caracteristică este foarte utilă pentru a plasa incarcatura pe o suprafata mai inalta.

Contribuie la imaginea ta de profesionist!  Reduce efortul fizic cu pana la 87%!

 

Seria M – Utilaje pentru marfa cu greutate mare

M-1

Fabricat din oțel, ideal pentru deplasarea sarcinilor grele, cum ar fi seifuri, cazane, pompe de căldură geotermale, echipamente pentru ascensoare sau orice sarcină grea, incomodă.  Reduce deteriorarea proprietății și a produsului transportat prin menținerea sarcinii sub control în timpul mișcării.  M-1 vine complet cu un sistem retractabil de roti aditionale care transforma utilajul intr-o liza perfecta pentru deplasarea pe suprafete drepte.

Face 100% din ridicare, salveaza timp si energie!  Contribuie la imaginea ta de profesionist!

M-2B / M-2C

Modelele M-2B si M-2C sunt utilaje puternice de mutat pe scari si locuri mai greu accesibile cu o capacitate de a muta sarcini până la 750 kg. Ambele aparate au o înălțime cu opt centimetri mai mult decat modelul M-1 pentru a facilita încărcături mai mari, cum ar fi automate de vending, aparate de aer conditionat mari, boilere, seifuri, rezervoare de apă comerciale sau private și piese sau module complete pentru ascensoare.

Este cel mai versatil aparat din gama PowerMate, cu o putere mare de ridicare, avand toate caracteristicile gamei, de protectie a incarcaturii si locului unde se face mutarea, ofera siguranta maxima celor care fac mutarea si reduce costurile reducand numarul de persoane necesare mutarii.

 

(Vizualizeaza lista de echipamente disponibile)

* Preturile nu includ TVA

** Este inclus:

  • Transportul aparatului la locatiile tale, in Romania
  • Training de specialitate la sediile tale.
  • Garantie 12 luni.

 

Contacteaza-ne pentru cotatie.

0734 – 599 – 570    /    0722 – 122 – 510

 


 

Ai nevoie de ajutor cu mutarea unor obiecte voluminoase pe scari?  Echipa noastra te poate ajuta.

  • Ai un Boiler de scos din pivnita?
  • Vrei sa urci faianta si gresie la etaje superioase sau sa le cobori la parter?
  • Iti muti seiful si e foarte mare si greu?
  • Ai nevoie de ajutor cu mutatul obiectelor mari sau vitrinelor frigorifice?

 

   

Contacteaza-ne acum si venim sa te ajutam

0734 – 599 – 570    /    0722 – 122 – 510